The Love Coffin – Mortalized

Download Mortalized

Det Københavnske band The Love Coffin har gennem de senere år etableret sig som et af de mest hårdtslående og potente bands på den danske rockscene. Debutalbummet Cloudlands fra 2018 viste deres potentiale og med deres nye album Second Skin, der udkommer den 24. april på Bad Afro og franske Third Coming, tager de atter er par skridt frem.

Mortalized er den anden single fra Second Skin og udkommer den 6. marts. Sangen er produceret af bandets guitarist Kristian Alexander Pedersen og den engelske producer Guy Fixen, der har arbejdet med artister som The Pixies, Stereolab, Breeders og Slowdive og udgivelser på legendariske pladeselskaber som Creation, 4AD og Beggars Banquet. Guy Fixen tilbragte et par uger i studiet i DR’s gamle lokaler på Rosenørns Allé i København og det viste sig at være en god ide, da The Love Coffin lyder bedre end nogensinde før på Mortalized.

The Love Coffin består af Jonatan K. Magnussen (vokal og guitar), Kristian Alexander Pedersen (guitar), Lasse Christensen (keys, violin og guitar), Tue Einar Bakfeldt Fly (bas) og Alexander Vitus (trommer).