Uffe Lorenzen – Alting Er Eet

Download Alting Er Eet mp3

Uffe Lorenzen har netop lagt sidste hånd på sit andet album i eget navn i STC studiet i København. Her har han indspillet syv originale Lorenzen kompositioner og en smuk version af Hans Vindings ”Hallo Hallo Frøken”, som bliver til albummet Triprapport, der udsendes den 10. maj på Bad Afro Records.

Den første single fra albummet hedder Alting Er Eet, som udkommer online den 8. marts. Her stiller Uffe Lorenzen spørgsmålstegn ved, om vi som mennesker overhovedet er her på jorden ret meget længere.

Uffe Lorenzen: ”Alting Er Eet er en sang, der er inspireret af det sug man kan føle, når man kigger op i nattehimmelen under de rette omstændigheder. Man kan godt få en glimtvis erkendelse af, at vi befinder os på en klode der suser igennem universet, hvis man gør sig lidt umage. Det giver unægteligt et lidt andet perspektiv på sådan noget som klimaforandringer”.

Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rock scene siden slutningen af 80’erne og fik et gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de første bands vandt P3 Prisen og siden spillede to år i træk på Orange Scene på Roskilde. Senere fulgte et endnu større gennembrud med Spids Nøgenhat, der nærmest blev folkeeje med singlen ”Lolland Falster” og albummet Kommer Med Fred, der indbragte to DMA priser og to Steppeulve.